Vivre à la campagne avantages et inconvénients fle. Diepe gronden citaten pot van. De mens is een dier citaten pot van. Beste ideeën over nietzsche citaten op pinterest. Beste ideeën over friedrich nietzsche op pinterest. Beste afbeeldingen van nietzsche friedrich. Ciò che rende l esistenza preziosa sono i nostri. Meer dan socrates citaten op pinterest plato. Beste afbeeldingen van wise words inspirerende. Nietzsche citaten offerte afdrukt citaat posters muziek. Citaten over misbruik aforismen citeert de grote. Beste muziek quotes citaten engels. Versjes van lars mooi afscheid troost pinterest. Most inspiring friedrich nietzsche quotes and. Nietzsche citaten smart leven poster robby keep calm o.

Winter citaten pot van. Citaten van friedrich wilhelm nietzsche spreekwoorden en. Meer dan konfuzius zitate op pinterest nietzsche. Beste ideeën over foto onderschrift citaten op. Snap als de dood niet bestond wijsheden spreuken photos on. Was hitler an atheist or a christian hubpages. Librariana deel casanova bibliothecaris van. No guts glory kind quotes pinterest sprüche. Verraden citaten pot van. Beste ideeën over john muir citaten op pinterest. Meer dan van gogh citaten op pinterest. Citaten karl marx het is beter dat actieven. Beste nietzsche citaten op pinterest friedrich. Van de nieuwe afgod citaten nietzsche over staat. Van de nieuwe afgod citaten nietzsche over staat.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.