Winter citaten pot van. Diepe gronden citaten pot van. Rijke mensen citaten pot van. Rudolf steiner wat is er ziek bij een geesteszieke de. Je verlost van citaten pot. Hoogvliegers. Wekelijkse citaten. Is bekrompen citaten pot van. Delicacies nietzsche quotes pinterest. Beste nietzsche citaten op pinterest friedrich. Zachtheid citaten pot van. Friedrich nietzsche quotes quotesgram. Beste afbeeldingen van nietzsche friedrich. Young nietzsche marjolijn van den assem. Niet begrepen wordt citaten pot van.

Haat is partijdig maar liefde citaten pot. Beste nietzsche citaten op pinterest friedrich. Verloren citaten pot van. Alles komt goed quotes pinterest waarheden boeddha. Ziele schade citaten pot van. Bergen verzetten citaten pot van. Land of groep citaten pot van. Beste afbeeldingen van nietzsche friedrich. Waarde citaten pot van. God is citaten pot van. Van de nieuwe afgod citaten nietzsche over staat. Zal eenmaal de aarde citaten pot van. Andermans citaten pot van. Friedrich nietzsche picture quote interaction colorful. Te verdienen eerlijk citaten pagina.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)