Breng data tot leven met d kaarten. Schuifbalken weergeven of verbergen in excel toeke tikker. Gratis tips excel weeknummer weergeven. Ckv dada surrealisme abstract expressionisme en popart. Excel tips dag een kruistabel als vlakke lijst. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Excel tip grafieken maken met secundaire as. Excel het gebruik van besturingselementen waar zijn de. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Gratis tips excel nullen niet weergeven. Gratis tips excel weeknummer weergeven. Pcleek excel hoe de inhoud van een cel verbergen. Pcleek excel hoe de inhoud van een cel verbergen. Excel weergave aanpassen youtube.

Grafieken invoegen. Gratis tips excel leeftijd weergeven. Rijen en kolommen verbergen terug weergeven in ms excel. Sparklines in excel handleiding. Artikel slimme trucs voor excel seniorweb. Pcleek computertips info en nieuws voor de. Power bi desktop에서 excel에 연결 microsoft docs. Hoe citaten rond cijfers of tekst toevoegen in excel. Kutools for excel languages nous aider à traduire. Foutwaarden en foutindicatoren in een cel verbergen excel.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.