Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam muziek koran. Citaten en wijze woorden uit de islam allah is met ons. Beste ideeën over moslim citaten op pinterest koran. Citaten uit de islam koran youtube. Citaten en wijze woorden uit de islam vriendelijkheid is. Citaten en wijze woorden uit de islam geschenk van allah st. Islaam afbeeldingen met citaten erbij rkempo. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam geluk zien is. Citaten en wijze woorden uit de islam liefde tussen een. Citaten en wijze woorden uit de islam spreuken. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Citaten en wijze woorden uit de islam zacht is niet zwak.

Citaten en wijze woorden uit de islam hadieth over ramadan. Citaten en wijze woorden uit de islam juni. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam allah zal je. Citaten en wijze woorden uit de islam maart. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is vol kansen. Citaten en wijze woorden uit de islam niets kan je. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam houd niet van. Citaten en wijze woorden uit de islam leef je leven. Citaten en wijze woorden uit de islam beste soort liefde.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.