Https google be search q ontgoocheld in vriendschap. Pin van joke versendaal op christelijke gedichten geloof. Leeftijd naam teksten gedichten google zoeken. Pin van alyanne westerveen op wisdom words pinterest. Citaten met schrijven beste ideeën over auteur op. ☞ leannekemp heart wrenching up down pinterest. Felicitatie teksten huwelijk quotes of the day. Citaten schrijven tips beschouwing de laatste ppt. Pin van leny dam op erin hanson pinterest gedichte. Ook vandaag versjesvanlars heblief words spreuken. Loesje spreuken onderwijs pinterest quotes school. Citaten schrijven free sukha dromen mag ook overdag words. Solitude citaten over schrijven. Citaten schrijven tips beschouwing de laatste ppt. Quote handlettering marijketekent drawings.

Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Morgangretaaa quotes pinterest citaten gedichten. Sneeuw kunnen we eindelijk weer gedichten op de autoruiten. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over kreng citaten op pinterest. Onderzoek doen een methodische aanpak ppt download. Onderzoek doen een methodische aanpak ppt download. Pin van elizabethe gustafson op quotes citat konst en. Les jolies étiquettes pour écrire des citations. Do not stand kalligrafie. Edgarallanpoe edgar allan poe pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Citaten schrijven free sukha dromen mag ook overdag words. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Infographic woorden uit andere culturen words.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)