Zieer grappige plaatjes foto s. Citaten met schrijven beste ideeën over auteur op. ☞ leannekemp heart wrenching up down pinterest. Solitude citaten over schrijven. Ida gerhardt poëzie. Http members e diana rekenen schrijven g. Citaten met schrijven mooie teksten beautiful quotes. Infographic woorden uit andere culturen words. Beste ideeën over kreng citaten op pinterest. Citaten schrijven free sukha dromen mag ook overdag words. Citaten schrijven free sukha dromen mag ook overdag words. Https google be search q ontgoocheld in vriendschap. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Onderzoek doen een methodische aanpak ppt download.

Pin van leny dam op erin hanson pinterest gedichte. Misschien wel kan kloppen leuke teksten pinterest. Pin van elizabethe gustafson op quotes citat konst en. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Korte inspiraties in de vorm van een quote of gedicht met. Citaten schrijven tips beschouwing de laatste ppt. Pin van abigail op teksten. Les jolies étiquettes pour écrire des citations. Citaten schrijven tips beschouwing de laatste ppt. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Gemaakt tijdens de workshop handletteren bij sterrig. Edgarallanpoe edgar allan poe pinterest. Quote handlettering marijketekent drawings.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: