Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. De kleine prins minimusical kunst en cultuur op school. De kleine prins antoine saint exupéry tips voor je. Ontdek de vlaamse trailer van animatiefilm kleine prins. Die enorme eindeloze zee zinnige praatzinnige praat. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. 小王子蛇吞象图片 米蟒蛇大战狮子视频 蛇吞自己会死吗 小王子蛇吞象寓意 太平洋底惊现百米巨蟒. Meer dan de kleine prins op pinterest prinsjes. Bol de kleine prins antoine saint exupéry. Meer dan ideeën over de kleine prins op pinterest. Love sparrow pair b w photo quote print zazzle. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest.

Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Ideeën over de kleine prins op pinterest prinsjes. Citaten uit de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Citaten uit de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over prins citaten op pinterest purple. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Lessen van de kleine prins flow magazine nl. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.