Citaten de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Citaten uit de kleine prins beste ideeën over. Love sparrow pair b w photo quote print zazzle. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Bol de kleine prins antoine saint exupéry. Beste ideeën over prins citaten op pinterest purple. De kleine prins antoine saint exupéry tips voor je. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. De kleine prins minimusical kunst en cultuur op school. Bol de kleine prins liefde boeken. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Items similar to the little prince print inspirational. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest.

Citaten uit de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. De kleine prins geluk boek. Ontdek de vlaamse trailer van animatiefilm kleine prins. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Lessen van de kleine prins flow magazine nl. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over prins citaten op pinterest purple. De kleine prins mooie citaten pinterest. 小王子蛇吞象图片 米蟒蛇大战狮子视频 蛇吞自己会死吗 小王子蛇吞象寓意 太平洋底惊现百米巨蟒. Citaten uit de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Ideeën over de kleine prins op pinterest prinsjes. Meer dan ideeën over de kleine prins op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.