De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. C h citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Citaten mijn gedichten. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap.

Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Beste citaten over hoop op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Citaten over het leven de hoop is en. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.