Loesje pinterest spreuken teksten en citaten. Collega s quotes afscheid werk best. Best ideas about werk jubileum on pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Alles verandert voortdurend en dat zal altijd wel zo. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Een nieuw begin ik wens je geweldig mooi jaar. Teksten afscheid collega jaar in dienst. Spreuken pensioen quotes of the day. Verjaardagstekst collega inspectionconference. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Mooie tekst spreuken pinterest pensioen en. Loesje afscheid werk google zoeken quotes pinterest. Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel.

Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Sterk zijn teksten spreuken citaten en. Bedankt teksten afscheid werk pd aboriginaltourismontario. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Bij ons op het werk quotes pinterest spreuken. Afbeeldingsresultaat voor mooie teksten collega citaten. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Spreuken collega quotes of the day. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Quotes als inspiratie op het werk. Beste grappige citaten over werk op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.