Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Afscheid collega riet pinterest pensioen bedankjes. Afscheid collega pensioen gedichten teksten en spreuken. Sterk zijn teksten spreuken citaten en. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Quotes als inspiratie op het werk. Beste ideeën over verslaving herstel citaten op. Spreuken collega quotes of the day. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Verjaardagstekst collega inspectionconference. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Een nieuw begin ik wens je geweldig mooi jaar. Bij ons op het werk quotes pinterest spreuken. Beste grappige citaten over werk op pinterest.

Bedankt teksten afscheid werk pd aboriginaltourismontario. Bedankje collega gedicht. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Best ideas about werk jubileum on pinterest. Mooie tekst spreuken pinterest pensioen en. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Loesje pinterest spreuken teksten en citaten. Alles verandert voortdurend en dat zal altijd wel zo. Afbeeldingsresultaat voor tekst respect collega s dt. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Tekst voor afdeling quotes pinterest citaten. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Gedichten afscheid collega bekijk de voorbeeld.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.