Toon hermans tijd is alles niets mooie teksten. Inzicht kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen maar. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Gedicht tijd bijzondere gedichten en citaten. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Quotes spreuken oneliners mwah vakantie. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Leuke teksten citaten pinterest spreuken en. Hardlopen tijd vliegt words pinterest spreuken. Spreuk niemand zei dat het makkelijk was. Bij de tijd persoonlijk en tijdloos cadeau boek over. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin.

Albert einstein citaten aforismen citeert de grote. Pin van clm mobiliteit loopbaaninfo op personal branding. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.