Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Best lezen images on pinterest classroom ideas. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Quote van de week tekstbureau ginneken. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. File boeken kringloop woerden g wikimedia commons. Beste ideeën over boek citaten op pinterest. Mooie quotes uit boeken chicklit. Beste ideeën over citaten lezen alleen op pinterest. Bol citaten aforismen cees buddingh. Citaten en gezegden boeken.

Citaten boeken lachen quote van de week. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Quot lezen is dromen met je ogen open boekspiratie. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol inspirerende business citaten merkloos. Quote van de week tekstbureau ginneken. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. No two persons ever read the same book quotes on books.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.