Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten over loslaten. Lees je ook zo veel… vertaalde boeken men denkt wel eens. Citaten uit de oudheid bol metropolen steden. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Engelse teksten quotes of the day. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Quote van de week tekstbureau ginneken. Bol citaten aforismen cees buddingh. Citaten en gezegden boeken. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

Bekende citaten over lezen beste ideeën. Citaten boeken xl kosmos groot citatenboek. Marten toonder boeken over. Carte wikipedia. Quote van de week tekstbureau ginneken. Johan cruijff uitspraken sytze de boer. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Bol de beste citaten voor uw scrapbook en. Najlepiej zarabiający pisarze świata znasz książki. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Quot lezen is dromen met je ogen open boekspiratie. Edgarallanpoe edgar allan poe pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.