Citaten hoop house construction plans. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Elize gewijd aan god kerstgedachte lukas. Citaten hoop united over het leven de is en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over hoop aforismen citeert de grote. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Hoop dagelijksebroodkruimels. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Citaten van hoop beste ideeën over op. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar.

Citaten van hoop beste ideeën over op. Hoop is een lichtje in je hart. Je bent sterker dan denkt gedichten. Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Hoop doet leven quotes pinterest inspiring. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over het leven de hoop is en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Quote van de week tussen armoe en hoop tekstbureau. Hoop moed kracht tekst mooie teksten pinterest. Citaten hoop house construction plans. Solitude citaten over hoop en vertrouwen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.