Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Citaten hoop house construction plans. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Pin van wie troost mij forum op troostende woorden. Billy graham hoop voor iedere dag christelijke. Citaten over het leven de hoop is en. Geloof hoop en liefde christelijke teksten pinterest. Citaten hoop united over het leven de is en. Citaten over hoop aforismen citeert de grote. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Hoop dagelijksebroodkruimels. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten.

Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Kansen zijn grenzeloos dus verlies nooit de hoop bij het. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten van hoop beste ideeën over op. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Hoop doet leven quotes pinterest inspiring. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste geduld citaten op pinterest tijdsopname. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Spreuken over vertrouwen sh belbin.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.