Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Beste afbeeldingen van troostende woorden om. Best images about samenloop voor hoop kaarsenzak on. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Citaten over hoop aforismen citeert de grote. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Paarden hoop tegel spreuk tegelspreuken. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. C h citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Isocrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Pin by sandra ockhuysen on citaten en quotes pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. First team omnichamp turbo adjustable portable basketball hoop. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Geloof hoop liefde pinterest. Hafez citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over het leven de hoop is en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)