Met de franse slag katie fforde twee zusjes erven een. Laaaaatin shadow world schaduwjagers boekennerd en boeken. Citaten boeken korea beste ideeën over bibliotheek. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Lees je ook zo veel… vertaalde boeken men denkt wel eens. Beste ideeën over auteur citaten op pinterest. Mijn favoriete boeken boekrecensie trotsemoeders. Best citaten over boeken images on pinterest magic. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Engelse teksten quotes of the day. Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Marten toonder boeken over. Pin van bharetie dhorai op me frases.

Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Bol inspirerende business citaten. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Quote van de week tekstbureau ginneken. Citaten boeken xl kosmos groot citatenboek. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol citaten aforismen cees buddingh.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.