Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Er deed zich een spiraalproces voor ppt download. Trefzekere citaten uit de psychiater en het meisje. Het werk van wiskundige l e j brouwer ppt download. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten over vriendschap jpg car interior design. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Citaten over de lente door william shakespeare stock. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Shakespeare quotes pinterest citaten. Beste ideeën over literatuur citaten op pinterest.

Spreuken citaten pot van. Citaten over loslaten. Beste literatuur citaten op pinterest. Mumford and sons after the storm quote wall pinterest. Pin van shruti bhadekar op just random pinterest. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Citaten en wijze woorden uit de islam. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Michael jordan quotes inspiring pinterest motiverende. Beste ideeën over terugkomen citaten op pinterest. Meer dan ideeën over desiderata gedicht op pinterest. Getuigen citaten uit het werk van groen prinsterer. Het portret van shakespeare met beroemde citaten en. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Beste ideeën over literatuur citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: