Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Afbeeldingsresultaat voor diepzinnige teksten citaten. Mooie spreuken pinterest. Sef quotes mooie teksten pinterest vriendschap. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. 草原上一片红色的花海 素材公社 tooopen. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Moedig zijn quotes pinterest teksten spreuken en. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Quote soms moet je lef hebben het heft in eigen hand. Citaten over loslaten.

Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Deze kreeg ik laatst van mijn beste vriendin en als zij. The day happiness challenge self care love. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Het geheim van gelukkig zijn gods wil pinterest. Mooie teksten gezondheid pinterest lieve. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Succes opdreef nu pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Zaaien oogsten gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Moed betekent angst voelen quotes pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)