Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van leuke plaatjes en teksten. Kerstkaart een heel nieuw jaar opdreef pinterest. Tekst krijtbord teksten kerst borden. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Kerstboom in teksten google zoeken kerst pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Citaten queen beste ideeën over karma op. Vakantie spreuken quotes of the day. Voor jou teksten pinterest. We wensen je leuke kerst tekst voor op een kerstkaart. Chalkboard christmas wishes on my kitchen wall happy xmas.

Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Citaten kerst queen plaatjes gedichten en teksten. Citaten kerst queen plaatjes gedichten en teksten. Rumag on twitter quot oscar…. Leuke design kerstwens voor op een kerstkaart kijk bij. Kerst plaatjes gedichten en teksten nieuwjaarswensen. Citaten queen beste ideeën over karma op. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Kerst plaatjes gedichten en teksten jaarwisseling. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]