Kaart beterschap spreuken kaarten kameel. Beterschap teksten voor zieke mensen. Stukje voor beterschap pinterest. Kaart kak dus beterschap. Beste christelijke vriendschap citaten op pinterest. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Pin de carla van den assem en tekst pinterest. Ik denk aan je jip dutch pinterest ware liefde. Snotneus beterschap teksten pinterest. Beste afbeeldingen van beterschap en sterkte citaten. Best images about teksten letters on pinterest texts. Christelijke kaart beterschap kolossenzen. Kaart woorden sterkte ziek design made by huis van. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest.

Beertje met jurkje veel beterschap voor zieke kindjes te. Meer dan afbeeldingen over teksten beterschap op. Meer dan gedichten op pinterest korte. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Best images about lucky four leaf on pinterest. Beste ideeën over zonnebloem citaten op pinterest. Tekstje gedichtje kaartje quote om iemand sterkte te. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Opkikker beterschap kaartjes cards pinterest. Knuffel citaten op pinterest woorden en. Sterkte happymail pinterest kaarten beterschap en. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)