Mooi gedicht van toon hermans pinterest. Toppertje beterschap pinterest spreuken. Afbeeldingsresultaat voor pinterest kerstkaarten. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Ik denk aan je jip dutch pinterest ware liefde. Gedichten spreuken en wijsheden deel pagina msweb. Pin van bianca stinkens op teksten pinterest. Sterktekaart knuffel winter ih sterkte kaarten. Mooie quotes over liefde de die zo. Afbeeldingsresultaat voor handlettering zieke cards. Beterschapskaart zielepietje beterschapskaarten kaartje go. Een bloemetje voor jou beterschap wells en. Pinterest de ideeëncatalogus voor iedereen. Beterschap pinterest en teksten. Kaarten motivatie hallmark.

Beterschap kaart muziek piano beterschapskaarten. Kwetsbaarheid durven tonen maakt je tot een sterker. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Snotneus beterschap teksten pinterest. Kaartje kusje erop card. Beste ouder worden citaten op pinterest het. Pin van sarina kempin op teksten pinterest licht box. Welkom thuis kaart bloompost r e a s o n to send. Beterschap pinterest spreuken. Gedicht voor kracht en sterkte hemel pinterest. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Toon hermans sterkte beterschap bemoediging pinterest. Nooit de moed opgeven gedichten pinterest en. Pinterest inspiraties. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.