Best images about opbeurende teksten on pinterest. Beste afbeeldingen over citaten dementie op. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Citaten over bomen beverboomzorg. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Het lichaam spreekt lowtech magazine. Quote van de week taal is een afspraak tekstbureau. Anna wc metselaar citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Nicolaas beets citaten aforismen citeert de grote. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest.

Quote van de week. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Spreuk loesje brainjob. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Beste ideeën over dankbaarheid op pinterest gelukkig. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste citaten over pijn op pinterest kracht. Leef vandaag hoera het is pinterest teksten. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Citaten over vrede en wereldburgerschap online kopen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.