Citaten quotes en uitspraken van osho plazilla. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Gesproken spreuken en citaten van filosofen andere. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. De filosoos filosofen top twaalf ppt video online download. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Reisbegeerte in een notendop. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Gedachte we kunnen zonder ideeën leven maar niet.

Definitie van geluk volgens vijf bekende filosofen. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Bol citaten van bekende christenen nvt. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. De filosofische citaten van aristoteles stickers zazzle. Wijze woorden filosofie. Inspirerende business quotes mt heeft deze lijst. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)