Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Beste angst citaten op pinterest depressie en. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen. Citaten over angst aforismen citeert de grote. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Top gedicht ouder worden toon hermans mk belbin. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste engelse citaten op pinterest over lezen. Angst gevoelens and citaten on pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst.

Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Citaten en wijze woorden uit de islam angst voor dood. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest pijn. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Meer dan ontspannen citaten op pinterest. Spreuken die ik mooi vind omdat ze vaak een kern van. Meer dan nieuwsgierigheid citaten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.