Citaten over dankbaarheid aforismen citeert de grote. Literatuurlog tzum prijs overhandigd aan tommy wieringa. Schrijven in de lage landen tommy wieringa canvas be. Ook in hoger beroep geen verfilming joe speedboot de. Man bouwt eigen vliegtuig om sneller op zijn werk te. Ook in hoger beroep geen verfilming joe speedboot de. Tommy wieringa en j m coetzee ontknoping. Leesdossier joris hekerman leesverslag algemeen joe speedboot. Tzum nieuws tommy wieringa herdenkt rutger boots de. Leesdossier joris hekerman leesverslag algemeen joe speedboot. Vijfde editie tzum prijs voor tommy wieringa literatuur. Joe speedboot gratis boeken downloaden in pdf fb epub. Tommy wieringa fulcotheater. Literatuur dit zijn de namen tommy wieringa. Joe speedboot tommy wieringa recensie analyse en.

Meer dan ideeën over wijze woorden op pinterest. Nr joe speedboot. Vijfde editie tzum prijs voor tommy wieringa literatuur. Lezen voor de lijst joe speedboot. Joseph addison citaten aforismen citeert de grote. Literaire avond met tommy wieringa eindhoven now. Nr joe speedboot. Lezing tommy wieringa in boekhandel het colofon. Bol joe speedboot tommy wieringa. Vogeldood nieuws ad. Tommy wieringa bij de geest moet waaien bezige. Boekeman joe speedboot tommy wieringa abubakari de. Korte samenvatting joe speedboot orgineel cadeau. Meer dan ideeën over wijze woorden op pinterest. Kerst begint nu al in het theater show destentor.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.