Beste ideeën over herfst op pinterest. Gezegde de herfst draagt meer goud in hand dan al. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Toon hermans leven pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst wat heb je te koop pinterest. Pin spreuken over herfst citaten uitspraken gezegden on. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over spreuken leuke teksten op. Meer dan herfst citaten op pinterest.

Herfst facebook plaatjes animaatjes. Kati s krabbels quotes and pics herfst. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. De herfst is begonnen… met enkele citaten over oud worden. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Pin spreuken over herfst citaten uitspraken gezegden. Jalien cozy living herfst op maandag. Citaten over herfst aforismen citeert de grote. Pin spreuken over herfst citaten uitspraken gezegden. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Best images about loesje on pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. De herfst is begonnen… met enkele citaten over oud worden.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)