Speurders spreuk tegel van toon hermans hoop geef. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Kansen zijn grenzeloos dus verlies nooit de hoop bij het. Best images about mooie teksten on pinterest nelson. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Hoop is een lichtje in je hart. Citaten van hoop beste ideeën over op. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Afbeeldingsresultaat voor happinez spreuken geluk. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over het leven de hoop is en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

Herman van veen leven is als sneeuw je kunt het niet. Carel steven adama van scheltema tussen hoop en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Hoop is een lichtje in je hart quote hope. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Twitter dkliebchengreene mail pinterest. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Liefde spreuken citaten en wijsheden. Lichtje van hoop kaarsje branden pinterest teksten. Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Hoop doet leven quotes pinterest inspiring. Vrij van hoop en angst leeft liefde in zuiver zijn my.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.