Wanneer mag seks grenzen van jeugdliteratuur iv. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Ja maar wie ben ik om aan mezelf te twijfelen loesje. Pin by margret hoppe on proverbs and poems spreuken. Ouderdom citaten op pinterest ouder worden. Huis citaten op pinterest bibliotheek. Checkup begin oefenexamen ppt video online download. Juf anke solliciteren. Beste ideeën over verjaardag gebed op pinterest. Zwemdiploma kinderkaarten muller wenskaarten online. Beste afbeeldingen over respect op pinterest rebel. Normen en waarden quotes cute inspirational. Sarah demey mijn kijk op het leven mens en zingeving.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.