Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten democratie lirik om over na te denken. Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Citaten democratie lirik om over na te denken. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie kene idioot is pot van topic. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie android lek in geeft. Citaten democratie wiki social démocratie danemark. Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Citaten democratie lirik om over na te denken. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Fellow citizens the problem never was democratic.

Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Volk schept citaten pot van. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Citaten democratie lirik om over na te denken. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten democratie wikipedia idioot is pot van.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.