Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Georges braque citaten aforismen citeert de grote. Toon hermans citaten aforismen citeert de grote. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. John dewey citaten pot van. Haat elk land citaten pot van. Topic citaten pagina ffi nederlandstalig. Onze grootste overwinning citaten pot van. Is weg citaten pot van. Fernand auwera democratie is iets waar politici over. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Jan greshoff er bestaan twee soorten fascisme het tweede. Guido gezelle citaten aforismen citeert de grote.

Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste plato citaten op pinterest over muziek. Volk schept citaten pot van. Sigmund graff achter de coulissen van dictatuur vloeit. In een directe democratie kunnen de burgers besluiten. Benjamin barber citaten aforismen citeert de grote. Idioot is citaten pot van. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Citaten om over na te denken page mysterie. Beste democratie citaten op pinterest politiek en.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)