Kalligrafie pinterest. I ve liked you since met handlettering teksten. Kleurrijke liefde met citaten stock afbeeldingen. Beste ideeën over gelukskoekje citaten op pinterest. Zo is het l loe gedichten life quotes wise. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Citaat nederlands picswe. Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Exposities. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Gelukkige halloween citaten met spin en pompoen vector. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. Beste ideeën over huis citaten op pinterest.

Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Happy page uit vtwonen let s begin print. Klim de berg zo dat je wereld kan zien niet omdat. Passie speelsekunst. Crea spul van colien handlettering. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Pin van thuis op indian. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Pin van pascale schutte op quote pinterest frases. Ik mis je teksten overlijden pinterest. Het hart fluistert gemaakt met van abel. Quote het gaat beter met me citaten die ik leuk vind.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)