Passie speelsekunst. Beste citaten van buddha op pinterest boeddhistische. Citaat nederlands picswe. Wim hazeu citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Zo is het l loe gedichten life quotes wise. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. De wereld is zoveel mooier met jou handlettering. Humorkaart voor een verjaardag tekst pinterest happy. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Singular object s sterke meid citaten mama.

Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Pin van thuis op indian. Werken met kinderen in het onderwijs is mijn passie. Geluk is de zon zien schijnen achter wolken een. Kalligrafie pinterest. Exposities. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Kunst gemaakt door mensen met een handicap of ziekte. Pin op c l i h e s. Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. I ve liked you since met handlettering teksten. Beste afbeeldingen van mooie teksten lachend. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.