Exposities. Felix timmermans citaten pot van. Citaten lauren sart. Pin van k freek op feminist equality pinterest leuke. Kunst inzicht en autisme beeld coaching. Brabander maakt kunst met earbuds one more thing. Beste citaten van buddha op pinterest boeddhistische. Velen geen levensvreugde citaten pot van. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Paul gauguin citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over keuken kunst op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest.

Als je te vroeg klaarkomt moet wat later beginnen en. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Leer mooie letters schrijven in een workshop handlettering. Kleurrijke liefde met citaten stock afbeeldingen. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Kunst gemaakt door mensen met een handicap of ziekte. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Quote soms heeft jouw hart meer tijd nodig om te. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Lentefoto s met citaten.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.