Citaten pippi langkous beste ideeën over. Citaten pippi langkous beste ideeën over. Oranje pippi langkous pruik kind carnavalskleding. Citaten pippi langkous beste ideeën over. Dingen die je moet weten over pippi langkous pagina. “pipi free souffriau zet de boel op stelten herzele. Pippi langkous kids travel service. Quote van pippi langkous verkrijgbaar als poster op mijn. Pippi langkous lettering pinterest. Een van de meest fantastische meisjes uit. Ideeënschatkamers creativiteit pinterest pippi. Citaten pippi langkous beste ideeën over. Pippi langkous. Citaten pippi langkous beste ideeën over. Pippi zwart wit foto s ღ black and white.

Pippi langkous. Pippi langkous verhuist naar villa kakelbont. Pippi langkous kinderpruik feestbazaar. Pin van antje vd ark op quotes pinterest. Citaten pippi langkous beste ideeën over. Pippi langkous ik kan het coach utrecht vanalles. Citaten pippi langkous beste ideeën over. Ik heb het nog nooit gedaan dus denk dat wel. Is pippi langkous racistisch girlscene. Toffe quote van pippi langkous illustratie. Afbeeldingsresultaat voor pippi langkous spreuken. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste ideeën over pippi langkous op pinterest astrid. Citaten pippi langkous beste ideeën over. Pippi langkous mindfulness goeroe avant la lettre.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)