Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Gta viel geld machen börse so gehts cheat. Citaten geld einzahlen beste ideeën over grappige ochtend. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Gta online unendlich viel geld glitch patched. Ls geld cheat youtube. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten geld geldtrap beste ideeën over grappig. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Gta unendlich geld guide ohne cheat tutorial. Citaten over geld meer dan afbeeldingen spreuken. The sims geld cheats motherlode kaching und co für. Gta online hack kostenlos geld. Die sims speed tutorial geld cheats youtube. Singles geld cheat.

Ls modvorstellung money geld cheat youtube. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op. Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Gta unendlich viel geld glitch youtube. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Gta alle cheats für pc ps und xbox one auf. Ls geld cheat youtube. Citaten met tijd inzicht als het leven je uitdaagt. Euro truck simulator schnelles geld ohne cheat youtube.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.