Beste ideeën over ballet citaten op pinterest. Kinderen laten je de wereld met hel andere ogen zien. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste afbeeldingen over chronisch ziek op pinterest. Stoute schoenen citaten spreuken pinterest. Loesje als de moed je in schoenen zakt ga dan eens op. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Zandroos. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Beste belangrijke citaten op pinterest. Nee ik heb geen visite die schoenen zijn allemaal van.

Beste ideeën over compliment citaten op pinterest. Angst gevoelens and citaten on pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Meer dan inspirerende citaten op pinterest. Gewoon jip iphone screensaver background. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest. Citaten over loslaten. Rotsachtige weg hoeft geen probleem te zijn god geeft je. Heidi reactie spreukjes boenen of schoenen humor. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Mooie spreuken pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]