Pin van mieke moeys op schoenen pinterest opslagruimte. Pin van sylvia bracke op plezante teksten. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Gewoon jip iphone screensaver background. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Citaten over mode klanten quotes en. Citaten mijn gedichten. Nee ik heb geen visite die schoenen zijn allemaal van. Moed betekent angst voelen quotes pinterest. Citaten over mode klanten quotes en. Trek je stoute schoenen aan nspires pinterest. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Beste afbeeldingen over chronisch ziek op pinterest.

Schoenen zijn als slaap je kan nooit genoeg hebben. Beste belangrijke citaten op pinterest. Reactie spreukjes reactiespreukje twitter. Spreuken over schoenen google zoeken teksten om van te. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Quotes voor een positief zelfbeeld project. Heidi reactie spreukjes boenen of schoenen humor. Meer weekend chocolade liefde schoenen. Beste ideeën over ballet citaten op pinterest. Als de moed je weer eens in schoenen zakt ga dan op. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest. R i p johan cruyff cruijff pinterest. Werk quote quotes pinterest inspirerende. Bemoediging beeldendegedichten. Beste ideeën over ballet citaten op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.