R i p johan cruyff cruijff pinterest. Gewoon jip iphone screensaver background. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Als de moed je weer eens in schoenen zakt ga dan op. Nee ik heb geen visite die schoenen zijn allemaal van. Citaten over mode klanten quotes en. De drukke buien buiten daar zit ik nu niet mee ga. Pin van mieke moeys op schoenen pinterest opslagruimte. Meer dan afbeeldingen over sterke vrouw op pinterest. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Stoute schoenen citaten spreuken gedichten. Citaten over mode klanten quotes en. Citaten over mode klanten quotes en. Dutch quot als de moed je in schoenen zakt zit het. Meer weekend chocolade liefde schoenen.

Beste ideeën over ballet citaten op pinterest. Bemoediging beeldendegedichten. Reactie spreukjes reactiespreukje twitter. Spreuken over schoenen google zoeken teksten seizoenen. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest. Heidi reactie spreukjes boenen of schoenen humor. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Pin van sylvia bracke op plezante teksten. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Trek je stoute schoenen aan nspires pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Quotes voor een positief zelfbeeld project. Mooie spreuken pinterest. Beste belangrijke citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.