I love rumag grappig pinterest teksten spreuken en. Vrouwenhumor pinterest vrouw humor. Best images about citaten over dementie on pinterest. Beste ideeën over alledaagse citaten op pinterest. Funny chocolate quotes on pinterest lol minions. Boeff teksten citaten spreuken en vrouw humor. Loesje humor pinterest spreuken teksten en gedichten. Intelligent. . Kerst ren dieren loesje quotes pinterest. Schaapjes tellen dutch quotes spreuken citaten en teksten. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Haha deze mop is echt super leuk en heel slim. Vrouwenhumor spreuken humor pinterest grappige. Boeff diverse funny quotes qoutes en jokes.

Vrouwen humor grappige plaatjes vrouw. Nieuws huiswerkbegeleiding culemborg. Beste grappige bier citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Eten mmmm quotes rumag pinterest citaten grappig. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen humor. Quote een gebalanceerd dieet is koekje in beide handen. Beste afbeeldingen over rumag en mooie teksten. Vrouwen houden van rumag just love quotes. Best images about quotes on pinterest texts tes. Best images about leuke en mooie spreuken on. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste verjaardag humor citaten op pinterest. Een scheiding bij de kapper is het goedkoopst mooie. Pin van diana der burgt op r u m a g pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.