Spreuken on pinterest texts ovens and vans. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste verjaardag humor citaten op pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Best images about leuke en mooie spreuken on. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste afbeeldingen over afvallen met wijsheden en. Personal trainer ja duh humor spreuk nederlands. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over rumag en mooie teksten. Beste afbeeldingen over afvallen met wijsheden en.

Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Tegeltjeswijsheid wijsheden spreuk spreuken gezegdes. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Images about afvallen met wijsheden en humor on. Zieer grappige plaatjes foto s. Mooie zomerdag words quotes pinterest teksten. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Beste buren citaten op pinterest. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.