Grappige citaten over grappen. Leuke teksten citaten pinterest spreuken en. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Spannende dag vandaag ik stop met werken en ga leven van. Extreem grappige liefdes quotes by. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Koffie rumag pinterest. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Beste ideeën over grappige citaten wijn op pinterest. Lekker gezond druifjes eten darum funny pinterest. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Tijd belettering motivatie citaten over en lijsten. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer.

Beste ideeën over grappige gezegdes wijn op. Beste ideeën over grappige citaten hardlopen op. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Wijsheid en ervaring tegelwijsheid spreuken. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Grappige citaten over zwanger zijn libelle mama. Gedicht over tijd bijzondere gedichten en citaten. Beste ideeën over tijd heelt op pinterest kwetsen. Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Gedicht nieuwe tijd bijzondere gedichten en citaten. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.