Faktoider albert einstein citeras. Best accounting memes images on pinterest cat love. Citaten albert einstein xalapa persoonlijke. Albert einstein quote i would teach peace rather than war. Business intelligence ict van hoogweide. Albert einstein uitvinder relativiteitstheorie. Solitude citaten van albert einstein. Yousuf karsh people fotografie portretfotografie en. Topic citaten pagina ffi nederlandstalig. Einstein simply never said half the crap enlightened. Albert einstein quotes life pinterest paroles. Jeff s power point presentation albert einstein citaten. Most inspirational albert einstein quotes wallpapers. Solitude citaten van albert einstein. Albert einstein quotes citaten.

Albert zwei stein e gedanke denken immer begrenzt. Citaten van albert einstein citaat logica brengt je a. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Uitspraken quotes en citaten van albert einstein. Best images about albert einstein on pinterest. Citaten einstein albert quotes with pictures and. Everybody is a genius but if you judge fish by its. Will there be a chance of world war in the next. Barracuda brigade on einstein citater tænk positivt. De beste citaten quotes spreuken uitspraken. Albert einstein pernah berkata indonesiatanpakoma. De wereld gaat aan journalisten ten onder klean. Einstein geniale citaten over het leven historianet.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.