Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Meer dan geld citaten op pinterest geen. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Spreukentegel wie een goede partner heeft is zonder. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Meer dan grappig geld citaten op pinterest monty. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte.

Best spreuken geluk geven images on pinterest. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Geld is citaten pot van. Grappig geld citaten op pinterest slechte.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)