Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Pvda quot armoedebestrijding kan beter tilburgers. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten geld einsammeln beste ideeën over grappig. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten geld geldtrap beste ideeën over grappig. Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Citaten geld einzahlen beste ideeën over grappige ochtend. Beste ideeën over huis citaten op pinterest.

Citaten over geld meer dan afbeeldingen spreuken. Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Citaten geld geldtrap beste ideeën over grappig. Citaten over geld meer dan afbeeldingen spreuken. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Grappig geld citaten op pinterest slechte.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)