Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten geld einsammeln beste ideeën over grappig. Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Citaten geld geldtrap beste ideeën over grappig. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Citaten over geld meer dan afbeeldingen spreuken. Citaten geld einzahlen beste ideeën over grappige ochtend. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Grappig geld citaten op pinterest slechte.

Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Citaten over geld meer dan afbeeldingen spreuken. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op. Pvda quot armoedebestrijding kan beter tilburgers. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Citaten geld geldtrap beste ideeën over grappig.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)