Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Meer dan grappig geld citaten op pinterest monty. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Grappig geld citaten op pinterest slechte.

Spreukentegel wie een goede partner heeft is zonder. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Meer dan geld citaten op pinterest geen. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Grappig geld citaten op pinterest grappige.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: