Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Pvda quot armoedebestrijding kan beter tilburgers. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten geld einsammeln beste ideeën over grappig. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Citaten geld geldtrap beste ideeën over grappig. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten over geld meer dan afbeeldingen spreuken. Citaten geld einsammeln beste ideeën over geluk. Citaten geld geldis beste ideeën over dromer op. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken.

Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten geld geldtrap beste ideeën over grappig. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Citaten over geld meer dan afbeeldingen spreuken. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten geld einzahlen beste ideeën over grappige ochtend.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)