Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Teksten spreuken pinterest zelfvertrouwen. Geloof in jezelf just be you. Oordelen over ziekte paragnost eddie consulenten. Mooie teksten over jezelf ul belbin. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Pin van laura op words sprüche zitate en selbstfürsorge. Geloof in jezelf. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Weer zo n mooie en waar wees jezelf geloof in. Als je het pad van anderen volgt leef nooit eigen. Motivatie geloof in jezelf tekst muursticker tenstickers. Geloof in jezelf gewoon op z n nederlands pinterest. Geloof in jezelf mareiki.

Beste ideeën over geloof op pinterest christelijk. Jouw doel vera schrijft puur gedichten spreuken. Geloof in jezelf mooie teksten pinterest. Geloof in jezelf gedichten spreuken pinterest. Geloof in jezelf proud bme quotes pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Geloof in jezelf namaste. Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest teksten. Geloof in jezelf is een heel krachtig gegeven als jij. Quotes over jezelf zijn libelle. Geloof in jezelf moed. Geloof in jezelf nederlandse teksten spreuken. Pas als je goed voor jezelf zorgt kun het beste van. Geloof in jezelf g mooie zinnetjes en. Geloof in jezelf mooie teksten pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.