Beste ideeën over citaten van kinderen lezen op. Archieven pagina van praktijk astrid wessels. Geloof in jezelf namaste. Motivatie geloof in jezelf tekst muursticker tenstickers. Geloof in jezelf is een heel krachtig gegeven als jij. Zelfvertrouwen just be you. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Best images about teksten waar ik blij van word on. Best images about korte gedichten on pinterest kerst. Geloof in jezelf magische eenhoorns doreen virtue. Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest teksten. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Geloof in jezelf plazilla. Geloof in jezelf gedichten spreuken pinterest.

Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Quotes over jezelf zijn libelle. Geloof mooie teksten pinterest dutch. Beste ideeën over geloof op pinterest christelijk. Belangrijkste relatie tegel met spreuk tegelspreuken. Geloof in jezelf g mooie zinnetjes en. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Geloof in jezelf mareiki. Geloof in jezelf spreuken teksten pinterest. Geloof in jezelf moed. Beste ideeën over geloof op pinterest christelijk. Time for change toon onderwerp spirituele uitspraken. Geloof in jezelf leuke mooie en aansprekende teksten. Pinterest. Beste ideeën over geloof op pinterest christelijk.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.