Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Handlettering marijketekent drawings. Pin van astrid berculo op teksten kalligrafie citaten. Wreath handlettering pinterest. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Pin van nancy cartuyvels op handlettering caligrafía. Pin van espresso in paris op citas célebres. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Cactus handlettering pinterest dibujos cuadernos en. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Nizar qabbani poems poesía. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest.

Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Pin van monique zuuring op quotes pinterest mooie. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Pin van elizabethe gustafson op quotes citat konst en. Pin van luna peers op handlettering handbelettering. Pin van ༺ღ aηιтα ღ༻ op Ɗυтcнуѕ ° ´¨` ღ pinterest. Pin van esmée op quotes. Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. Citaten kunst terbaru beste ideeën over slaapkamer muur.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)