Pin van nancy cartuyvels op handlettering caligrafía. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Pin van esmée op quotes. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Nizar qabbani poems poesía. Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Cactus handlettering pinterest dibujos cuadernos en. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Pin van espresso in paris op citas célebres. Wreath handlettering pinterest. Citaten kunst terbaru beste ideeën over slaapkamer muur.

Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Pin van luna peers op handlettering handbelettering. Pin van astrid berculo op teksten kalligrafie citaten. Handlettering marijketekent drawings. Pin van elizabethe gustafson op quotes citat konst en. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Citaten school terbaru beste ideeën over onderwijs quotes. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Pin van ༺ღ aηιтα ღ༻ op Ɗυтcнуѕ ° ´¨` ღ pinterest. Pin van monique zuuring op quotes pinterest mooie.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)