Bloemenquote mooiwatbloemendoen handbrushing. Citaten lauren sart. Beste ideeën over slaapkamer muur citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Kunst inzicht en autisme beeld coaching. Beste ideeën over citaat posters op pinterest. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Pin van k freek op feminist equality pinterest leuke. Forget me not randomness pinterest kunst citaten en. Kunst gemaakt door mensen met een handicap of ziekte. Unieke ideeën over citaten op canvas pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Pin van diana lynn massen op quotes pinterest citaten. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met.

Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Marijketekent typhography pinterest teksten. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.