Grappige citaten over werk op pinterest gedachten. Spreuk voor mensen met een passie is er altijd markt. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Reeks inspirational citaten over werk en team. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Jules deelder citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Epictetus citaten aforismen citeert de grote gedachten. Quotes als inspiratie op het werk. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard.

Citaat van liefde stock afbeelding. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Wijsheid een beginner ziet veel mogelijkheden. Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste baas citaten op pinterest vertrouwen. Quotable citaten het werk carrière en dromen. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day. Beste ideeën over werk inspirerende citaten op. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: