Doorzetten mooi uitspraken t spreuken citaten en. Doorzetten mooi uitspraken t spreuken citaten en. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Motivatie running pinterest om and tes. Afbeeldingen downloaden. Doorzetten mooi uitspraken t spreuken citaten en. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Spreuken over autisme google zoeken gedichten. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Wegwijs studio bluedust. Doorzetten heel wat van plan kaarten. Op het einde komt altijd goed en als niet. Meer dan ideeën over zoeken op pinterest genealogie. Les meilleures images du tableau mooie tekstjes sur.

Beste afbeeldingen over tegelspreuken mooie teksten op. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over ruzie citaten op pinterest stoppen. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over ruzie citaten op pinterest stoppen. Wijsheden ontvangen per e mail. Spreuk mark nepo deuren worden geopend door ons over te. Gedachten gewoonten daden karakter bestemming citaat. Beste verlangen citaten op pinterest. Doorzetten droomschool pinterest quotes learning. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Soms is het kiezen tussen twee kwaden opgeven geen optie. Reminder probeer door obstakels heen te breken zoals bomen. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Mooie positieve spreuk om te delen meer levenslessen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)