Best latijn images on pinterest languages culture and gym. Prisma van de latijnse citaten en gezegden boekhandel bloks. Bol de canon van latijnse teksten r. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Wijze spreuken latijn paulaclaudiakeren news. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Beste ideeën over latijnse citaten op pinterest. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over latijns citaat tatoeages op. Beste ideeën over latijnse citaten op pinterest. Prisma van de latijnse citaten en gezegden boekhandel bloks.

Tumblr nyq xmnmxr r o pvo g tattoo. Beste ideeën over latijnse citaten op pinterest. Beste ideeën over latijnse citaten op pinterest. Jacques c bloem citaten aforismen citeert de grote. Prisma van de latijnse citaten en gezegden boekenplatform. Motivational print quotes pinterest teksten. Latijnse woorden spreuken uitspraken citaten en. Latijnse citaten en gezegden g j m bartelink boeken. Citaat spreuk als we niet weten naar welke haven. Opfriscursus latijnse spreuken en citaten hardcopy.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]