Best collected citaten uit eigen keuken images on. Robin waart avondlog. Best images about citaten en afbeeldingen on pinterest. Beste afbeeldingen van cartoons grappige. Laura denkt literatuur en poëzie. Joyce trashcore kamania facebook. Waaruit zelfrespect veren citaten pot van. Beste afbeeldingen van nlp psychologie leven. Marcel en dochter priscilla december joyce. Best tesla quotes ideas on pinterest nikola. Ideeën over tattoo sprüche englisch op pinterest. Sigmund graff de openbare mening lijkt op een spook in. Vlaanderen jaargang · dbnl. Nikola tesla wolvoman. Best collected citaten uit eigen keuken images on.

Daisy flower quotes quotesgram. Willem van de werken facebook. Ergens onderweg. Marilyn monroe väskor kläder och inspiration. Joseph conrad poetry inspiration. Beste afbeeldingen over pimp my diary op pinterest. Beste afbeeldingen van les géants du e siècle. Tesla quotes on pinterest nikola. Best collected citaten uit eigen keuken images on. Laura denkt citaten. Paul rigolle juni. Virginia woolf s life and vision key points beautiful. Hoe alles zacht neuriet een lezer als schilder voor ben. Ergens onderweg. Eerlijk citaten pot van.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)