Bol van kooten en de bie kees wim. Van kooten de bie vieze man wil een kindje youtube. Jaar terug het einde van kooten en de bie spreekbuis. Van kooten en de bie wikipedia. Van kooten de bie vieze man lekker nat youtube. Bol van kooten en de bie dvd wim s. Van kooten de bie typeplanner volledig youtube. Het groot bescheurboek boek derde druk door kees van. Fok nieuws typetjes koot en bie in haagse straatnamen. Bol van kooten en de bie dvd wim s. Van kooten en de bie citaten aforismen citeert grote. Het lachste van kooten en de bie blue track. Hilarische filmpjes van kooten en de bie indebuurt. Kees van kooten koninklijke bibliotheek. Boekwinkeltjes t hart maarten van kooten de bie.

Jacobse van es maken uw tuin winterklaar kooten en. Bol het lachste van kooten muziek. Van kooten en de bie nu op youtube tallsay. Voyeurscourtage peter miedema. Haagse wethouder wil straten vernoemd naar typetjes van. Wim de bie verrast door dankwoord koning. Eten drinken tekst oefeningen ppt video online. Bol van kooten en de bie dvd wim s. Bol van kooten en de bie kees wim. Ons kent kees van kooten paperback. Citaten over aforismen citeert de grote. Van kooten en de bie lanceren eigen videokanaal nu het. Tzum filmpje van kooten en de bie mannenpraatgroep. Bol van kooten en de bie dvd wim s. Bol van kooten de bie puur vieziek wim.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.