Citate despre fotografie. Citat despre spirit strop de lumina. Portfolio yin fotografie creatieve portretfotografie. Aloe în suflet ul irinei. Citate înțelepte spuse de prințesa diana care îți vor. Allegaartjie program maroela media. Farbenlehre in der fotografie tipps zur farbfotografie. Master photographers network archive lianne dekker. Citate despre amintiri. Focení v plzni s vizáží fotoemotion. Landschaften als schwarz weiß fotografie. Citate speciale despre viata pentru facebook cuvinte. Fotoworkshop einführung in die dslr fotografie. Mesaje de regret in engleza. Pe riscul fiecăruia citat de isabel allende.

Freshlight fotografie hochzeitsfotograf in stuttgart und. Citate eckhart tolle despre a trai in prezent florin. Citate despre educatie suntparinte ro. Roxana alexandra parrintii te ajuta sa devii om cartile. Citate celebre citeste toate articolele despre. Citate celebre google. Despre femei citat de marilyn monroe. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citat despre viata quot din momentul în care ne naştem. Mesaje de dragoste in engleza. Citate de lev tolstoi. čejen photography. File experimentelle fotografie philipp von ostau g. Cele mai frumoase citate de dragoste din lume revista nunta.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]