Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Inspirerende quotes met beeld optimisme. Guido gezelle citaten aforismen citeert de grote. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Benjamin barber citaten aforismen citeert de grote. Fernand auwera democratie is iets waar politici over. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. John dewey citaten pot van. Jan greshoff er bestaan twee soorten fascisme het tweede. Georges braque citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Haat elk land citaten pot van. Volk schept citaten pot van. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Toon hermans citaten aforismen citeert de grote.

Idioot is citaten pot van. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Topic citaten pagina ffi nederlandstalig. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Louis pasteur citaten aforismen citeert de grote. Beste plato citaten op pinterest over muziek. Sigmund graff achter de coulissen van dictatuur vloeit. Is weg citaten pot van.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.