Citaten democratie kene idioot is pot van topic. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten democratie wiki social démocratie danemark. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten democratie england benjamin barber. Idioot is citaten pot van. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Volk schept citaten pot van. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten democratie android navigation privée et anonyme.

Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie kene idioot is pot van topic. Citaten democratie wikipedia idioot is pot van. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Fellow citizens the problem never was democratic. Citaten democratie lirik om over na te denken. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten over democratie quote groeien is springen in het. Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.