Beste afbeeldingen over pensioen op pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Ouder worden is vernieuwend mensenmens. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Unieke ideeën over pensioen op pinterest. Bol hoe overleef je het pensioen clif whichelow. Pensioen pensionering pinterest en spreuken. Pensioen citaten pinterest. Pin van rebecca wieskamp op knutselen pinterest. Mijzelf meer citaten pensioen lekker dobberen loesjes. Beste ideeën over pensioen op pinterest. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Welverdiend persoonlijk en origineel cadeau boek over. Pin van brenda pieters op spreuken pinterest. Beste afbeeldingen van pensioen collega aardappel.

Wenskaart met pensioen rust reizen sporten muller. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Tegelkaart pensioen vut felicitatiekaarten kaartje go. Collega s collegas pinterest teksten spreuken en. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Spreuken pensioen quotes of the day. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Pensioen leuke spreuken pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Herman de coninck citaten aforismen citeert grote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)