Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Pin van brenda pieters op spreuken pinterest. Best pensioen images on pinterest quote retirement. Unieke ideeën over pensioen citaten op pinterest. Tegelkaart pensioen vut felicitatiekaarten kaartje go. Heel mooie tekst voor iemand die met pensioen gaat. Met pensioen eigen werk tekeningen pinterest. Beste afbeeldingen over tegel wijsheden op pinterest. Top gedicht pensioen toon hermans as. Beste ideeën over pensioen op pinterest. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Spreuken pensioen quotes of the day. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Pensioenkaart belegen wijn dgw spreuken.

Leuke verjaardags quotes isaac carbon. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Collega met pensioen. Spreuken collega quotes of the day. Spreuken pensioen quotes of the day. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Pensioen tekstborden spreuken wijsheden teksten. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Pin van brenda pieters op spreuken pinterest talenti. Herman de coninck citaten aforismen citeert grote. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Juli mwah. Vind ik leuks reacties lief leven liefleven. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Spreuken pensioen quotes of the day.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.