Quote van toon hermans muziek pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Leuke mooie plaatjes pagina. Frederik van eeden muziek lokt een ziel weer los. Dat is waar voor elk gevoel en of emotie muziek een. Citaten queen beste ideeën over muziek op. Uitvaartmuziek voor een overleden partner klassiekers. Neem de tijd om te lachen het is muziek van je hart. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Muziek verdriet pinterest gezegden. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Sterke quotes van muzikanten over muziek froot. Best singing quotes ideas on pinterest music. Beste muziek quotes citaten engels.

Beste afbeeldingen van prentjes met tekst ️ citaten. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Inspirerende spreuken met muziek youtube. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult. Beste muziek quotes citaten engels. Citaten over muziek dat is waar voor elk gevoel en of. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Kurt cobain quote. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Muziek is een mentaliteit plato by johan vandamme via. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.