Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Inspirerende spreuken met muziek youtube. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste plato citaten op pinterest over muziek. Beste plato citaten op pinterest over muziek. Beste grappige muziek citaten op pinterest. Beste muziek quotes citaten engels. The stage music pinterest muziek en citaten. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Verdrietig oordopjes in volume vol negeer de wereld. Muziek citaten wallpaper. Beste citaten over muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest.

Beste ideeën over grappige muziek op pinterest band. Tatiana pernet on twitter quot ik heb je liever elke dag. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Jules deelder citaten aforismen citeert de grote. Leo tolstoj citaten aforismen citeert de grote. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam juni. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Muziek citaten pot van. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over viool citaten op pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)