Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Pensioen geen vakantie meer handlettering pinterest. Pensioen leuke spreuken pinterest. Wenskaart met pensioen rust reizen sporten muller. Pensioen tekstborden snoep more pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Heel mooie tekst voor iemand die met pensioen gaat. Zusss l dan gaan we dat maar eens doen. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Welverdiend persoonlijk en origineel cadeau boek over. Tegelkaart pensioen vut felicitatiekaarten kaartje go. Beste afbeeldingen van pensioen collega aardappel. Beste ideeën over pensioen op pinterest. Beste afbeeldingen van pensioen citaten over. Ouder worden is vernieuwend mensenmens.

Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Verjaardag en pensioen wensen inspectionconference. Afbeeldingsresultaat voor pensioen wensen gezegden. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Beste ideeën over pensioen op pinterest. Juli mwah. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day. Pin van brenda pieters op spreuken pinterest. Pensioen tekstborden spreuken wijsheden teksten. Beste grappige citaten over werk op pinterest. De kilometervreter gedichten in beeld. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.