Beste ideeën over grappige citaten school op. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Personal branding quotes spreuken en citaten over jezelf. Beste ideeën over beroemde citaten op pinterest mark. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Bol citaten van bekende christenen nvt. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Citaten over eerlijkheid youtube. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van success mindset inspirerende. Beste afbeeldingen van success mindset inspirerende. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Ga positief door het leven bekijk alles met een lach.

Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Tips en citaten over hygge een boekje vol inspiratie voor. Beste afbeeldingen van success quotes inspirerende. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Success quotes clipboards pinterest. Citaten over wijsheid youtube. Onthoud dat je tegenstander sowieso een schijterd is. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Beste ideeën over citaten succes op pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.