Leuke teksten honden kerentessahanna. Mooie teksten over het leven. Oordeel niet verbaas je slechts. Spreuken en citaten over het leven plazilla. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Best images about leuke en mooie spreuken on. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Spreuken over het leven quotes of the day. Spreuk jij beslist. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Populair wijsheden over het leven hq. Beste gelukkig zijn citaten op pinterest kiezen voor. Uitreiken naar wat voor je ligt wordt makkelijker als. Grappige citaten. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat.

Toon hermans gedichten google zoeken. Citaat neem alles niet te serieus hét. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Best images about spreuken gezegden on pinterest. Best images about verzameling mooie leuke en positieve. Mooie quotes spreuken inspirerende leuke. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Grappige spreuk ik drink nooit meer met drank op. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Zieer grappige plaatjes foto s. Stom club van relaxte moeders. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze. Beste inspirerende citaten op pinterest. Pin van manuela brandt op humor pinterest teksten. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)