Grappige citaten leven leuke teksten honden. Grappige citaten leven leuke teksten honden. Positieve spreuken. Pin van tinus pee op rumag pinterest grappige teksten. Joehoe teksten citaten liefde en mooie. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Rouwtekst engel pinterest teksten beterschap en citaten. I knew in advance that would like it afterwards dutch. Spreuken en plaatjes quotes of the day. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Geliefde spirituele spreuken liefde pq belbin. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Grappige citaten.

Mannengriep humor pinterest funny quotes. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Pin van annie roos op vrijheid en geluk in je leven. Mooie spreuken pinterest. De enige wiskunde die ik nog nodig heb darum om over na. Grappige citaten leven leuke teksten honden. Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Wijze teksten over het leven quotes of the day. Citaat neem alles niet te serieus. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Best images about verzameling mooie leuke en positieve. Grappige spreuken over het leven rambin teksten. Beste grappige ouder citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.