Spreuken en wijze gezegden hyve hyves hoopvolle. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Trainen quotes pinterest spreuken citaten en. Beste grappige ouder citaten op pinterest. Grappige citaten leven leuke teksten honden. Grappige citaten leven leuke teksten honden. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Mooie spreuken pinterest. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Geliefde spirituele spreuken liefde pq belbin. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Grappige citaten. I knew in advance that would like it afterwards dutch.

Tekst over het leven quotes teksten citaten spreuken. Positieve spreuken. Beste afbeeldingen over grappige en leuke teksten op. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Pin van tinus pee op rumag pinterest grappige teksten. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaat neem alles niet te serieus. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Pin van annie roos op vrijheid en geluk in je leven. Showcase spreuken. Spreuken en plaatjes quotes of the day. Mannengriep humor pinterest funny quotes. Wijze teksten over het leven quotes of the day. Meer dan afbeeldingen over spreuken geluk geven op. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden ideeļæ½n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.