Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Vakantie avontuur spreuken loesje pinterest. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest. Leuke en grappige citaten uit de griekse gids glossy nr. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Images about loesje on pinterest tes this morning. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Vakantie rumag pinterest humor en. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Leraar vakantieluxe plassen wanneer je wilt. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest.

Beste grappige citaten over werk op pinterest. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Grappige citaten verjaardagen pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Op het vliegveld word ik tegenwoordig grondiger onderzocht. Beste afbeeldingen van vakantie grappige dingen. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Pin van martine lenaerts op loesje s spreuken pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Best images about loesje on pinterest tes photo. Spreuk ruim eens op dan zul je het vanzelf ruimer zien. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: