Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Citaten uit bijbel sieren bus in londen kerk religie. Citaten uit boek spijt beste ideeën over lezen. Gaby van den berghe de liefde bestaat grotendeels uit. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Powerpoints rian. Citaten uit de tao van poeh en. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Citaten uit de godfather woorden van belofte. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten uit twee vrouwen opgestapt.

Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Beste ideeën over citaten uit het verleden op. Citaten zoeken quest spreuken engels google mooie. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Citaten uit de oudheid bol metropolen steden. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Citaten uit de geschiedenis en wijze woorden. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Pin van priscilla spaak op spreuken over leven quotes.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.