Onaantastbaar bemoedigende bijbelteksten. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Afbeeldingsresultaat voor christelijke tekst bemoediging. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Beste ideeën over jezus christus citaten op pinterest. Beste ideeën over bidden citaten op pinterest geloof. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over christelijke teksten op. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Pin van clarissa matsinger op faith handletteren. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Beste afbeeldingen over inspiratie uit de bijbel op. Filippenzen dagelijksebroodkruimels. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der.

Spirituele teksten uit de bijbel en bijbelcitaten van het. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Opwekking bijbelteksten geloof woord van god en gebed. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Beste citaten over liefde op pinterest. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Citaten van jezus mijn interpretatie plazilla. De god houdt van u vectorillustratie glimlachende. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Beste ideeën over kindje bijbel citaten op pinterest. De confessio fraternitatis r c samengevat in citaten. Spreuken spirituele teksten. Opwekking dagelijksebroodkruimels. Ansichtkaart set van quote uit de bijbel jozua.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.