Een hart als jezus gedichten en spreuken pinterest. Beste christelijke vriendschap citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over christelijke teksten op. Hij schenkt wat ik nodig heb. Bijbelteksten over lijden dailyverses. Jesaja hand lettering t kerst teksten en geloof. Spreuken dagelijksebroodkruimels. Beste ideeën over geloof bijbelverzen op pinterest. Spirituele teksten uit de bijbel en bijbelcitaten van het. Bevrijd uit slavernij. Gedicht bron onbekend gedichten pinterest. Filippenzen dagelijksebroodkruimels. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Best images about bijbelse citaten on pinterest. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest.

Beste ideeën over christelijk op pinterest. Dankdag. Veilig bij god bijbelse teksten pinterest. Beste ideeën over kindje bijbel citaten op pinterest. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Is de bijbel betrouwbaar info over betrouwbaarheid van. Gedicht regenboog christelijk google zoeken teksten. De god houdt van u vectorillustratie glimlachende. Zeer spreuken over licht ad belbin. Meer dan afbeeldingen over gebeden en teksten op. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Liegen jezelf bedriegen geduld loont. Beste ideeën over jezus christus citaten op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.