Dvd de grootste uitvindingen uit oudheid kijk. Olympische spelen in de klassieke oudheid wikipedia. Schrijver uit de klassieke oudheid weinig boot stock foto. Oudheid muntset met antieke munten religiën uit de. Kythira varia een grieks eiland. Beste ideeën over kat posters op pinterest kunst. Citaten uit de confessio fraternitatis rc belijdenis van. Lachen met de oude grieken geschiedenis beleven. Beste afbeeldingen van rusland architectuur uit de. Egypte uit de oudheid op pinterest geschiedenis. Kunst uit de griekse oudheid athens info guide. Mooi machtig maya de vijf meest indrukwekkende steden. Speurtocht naar recepten in antieke bronnen. Klassieke wereldwonderen alletop lijstjes. Folia.

Verhalen uit de oudheid diversen boeken website. Piraten zwaard uit de oudheid. Poster de bijbel is het enige boek uit oudheid waarvan. De schrijver uit klassieke oudheid van stoel royalty. Griekse mythen c. Uit de oudheid love is in the air. Alexander napoleon en joséphine ppt video online download. Oudheid. Piraten zwaard uit de oudheid. Beste ideeën over egypte uit de oudheid op pinterest. Bol metropolen steden uit de oudheid dvd. Griekse vaas google zoeken grieken schilderkunst. Leuk aziatisch meisje op thaise kledingsschrijver uit de. De schrijvers uit klassieke oudheid colred kolommen. Kunst uit de griekse oudheid athens info guide.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)